A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Homályrév stratégiai kalandjáték

Cikkszám: GK-ASM34589

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 1~4 fő

Ideális játékosszám: 3 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 60~120 perc

Életkor: 14

Javasolt életkor: 14

Összetettség: Gamer

Nyelvfüggőség: Függő

Mechanika: Műveletsorok, Kampány, Korlátozott kommunikáció, Kooperatív, Pakliépítés, Rácsmozgás, Lapkontroll, Hexagonális rácsok, Örökség, Moduláris tábla, Szerepjáték, Szimultán akciók, Történetmesélés, Szupererők

  • Jelenleg nem elérhető
  • Ingyenes szállítás
59 990 Ft
A termék jelenleg nem elérhető

Termékismertető

Minden idők legnagyobb fantasy kalandja, sok száz órányi csata, hatalmas világ, számtalan szörny és kincs vár rátok Homályrévben! A Homályrév összetett, történetvezérelt, „legacy” társasjáték. A játékban hősök egy csapatát irányíthatjuk kalandról kalandra, befolyásolva a világ történelmét, kergetve saját céljainkat, folyamatosan erősödve, egyre okosabban együttműködve, újabb és újabb képességeket, mágikus fegyvereket és tárgyakat szerezve, félelmetes szörnyeket legyőzve... míg fény nem derül Homályrév ősi rejtélyére... „Legacy”: a játék során megváltozhatnak egyes szabályok, illetve újak léphetnek életbe; megváltozhatnak vagy végleg kikerülhetnek játékelemek.

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek