A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Az utolsó péntek társasjáték

Cikkszám: GF-DEL34710

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 2-6 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 30-120 perc

Életkor: 14

Javasolt életkor: 12

Összetettség: Haladó

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Kampány, Rejtett mozgás, Memória, Pontról pontra mozgás, Titkos egység lehelyezés, Csapatjáték, Szupererők

  • Raktáron
17 990 Ft

Termékismertető

1980 nyara.Egy erdei tábor új tulajdonosai felfogadtak öt barátot tanácsadónak, hogy az ingyenes nyaralásért cserébe rendbe tegyék a birtokot... de most már csak a hétvégét próbálják túlélni.

A múltban az Apacs-tábor rejtélyes események színhelye volt. A legenda szerint évekkel ezelőtt egy többszörös gyilkossággal gyanúsított férfi belefulladt a tóba, miközben a rendőrség elől menekült, de a holttestét sosem találták meg. A helyi lakosok meg vannak győződve arról, hogy egy élőhalott gyilkos szelleme kísérti a tábort...

Fiatal tábori tanácsadóként képesek lesztek túlélni a rettegés hosszú hétvégéjét? Elmenekültök? Vagy lesz bátorságotok megküzdeni az eszelőssel, és megbosszulni a barátaitokat?

Az erdő árnyékában rejtőző halhatatlan pszichopataként képes leszel elkapni az összes táborozót? El tudsz majd bújni előlük, amikor bátornak érzik magukat, és bosszút állni, amikor felkészületlenek...?

Az utolsó péntek egy 2–6 fő számára készült játék, négy rettegéssel és feszültséggel teli fejezetre osztva, melyeket egyenként vagy egyben is le tudtok játszani egyetlen hosszú, rémülettel teli éjszakán! A rémálom hamarosan kezdetét veszi...

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek