A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Árész-expedíció: Krízishelyzet kiegészítő

Cikkszám: RS-FRYTMARCRS

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 1~4 fő

Ideális játékosszám: 3 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 45~60 perc

Életkor: 14

Javasolt életkor: 12

Összetettség: Gamer

Nyelvfüggőség: Függő

Mechanika: Játék végi bónuszok, Lapkontroll, Bevétel, Készletgyűjtés, Szimultán akciók, Szupererők, Változatos előkészületek

  • Raktáron
7 191 Ft7 990 Ft

Termékismertető

Egy C-osztályú aszteroida csapódott Valles Marineristől 50 méterre a bolyóba. Az infrastruktúrát a földel tette egyenlővé, a porfelhő mindent befed, a levegő belélegezhetetlen, a készleteink nem elegendőek az evkuálásra. Ha valaki fogja ezt a jelet, küldjön segítséget!

Krízishelyzet kiegészítőben a játékosok továbbra is cég-birodalmakként fognak játszani, de a nagy különbség, hogy most elkerülhetetlen az összefogás, hogy a Mars továbbra is lakható maradjon. Minden körben új krízis kártyát kell húznotok, amely meghatározza egy közös célt.

Ha sikerül azt elérni, akkor eltávolíthatjátok a krízist a játékból. De ha nem sikerül akkor ideje felkészülni a hanyatlásra, amely egy vagy akár több tényezős is lehet. Ha nem igyekeztek eléggé, akkor a Mars talán soha többé nem lesz lakható! Az Árész-expedíció: Krízishelyzet egy különleges csavart hoz be az alapjátékba.

Eddig teljesen egymás ellen küzdöttetek és nem voltak meghatározó természeti viszontagságok, de most ideje összefogni a közös cél érdekében és Terraformálni a Marsot! A kihívásnak akkor lesz vége, mikor felhúztok egy olyan kártyát, amely már engedi, hogy megnyerjétek a játékot.

 

A katasztrófát csakis közösen háríthatják el a vörös bolygót kolonizáló, eddig egymással versengő cégbirodalmak. Fogjatok hát össze, kezeljétek a felbukkanó krízishelyzeteket, és mutassátok meg, hogy az emberiség tényleg minden bajon felül tud emelkedni, még az Árész-expedíció kiegészítőjében is! Helyt tudtok állni a míg megérkezik a segítség?

Termékjellemző alapján keresnél?