A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

A nyugati királyság várgrófjai: A bőség kapui

Cikkszám: RS-GGVWKGOG

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 1-4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 60-90 perc

Életkor: 12

Javasolt életkor: 14

Összetettség: Gamer

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Területfoglalás, Pakliépítés, Játék végi bónuszok, Lapkontroll, Moduláris tábla, Készletgyűjtés, Szupererők

  • Külső raktáron
8 989 Ft

Termékismertető

A nyugati királyság sosem látott virágzásnak indult, így a világ minden tájáról érkeznek látogatók. Bár a legtöbben kereskedők vagy munkások, akik munka és otthon reményében jöttek, akadnak, akik fondorlatosabb módszerekkel akarják megcsinálni a szerencséjüket. De vajon megbízhattok-e azokban, akik egykor a falaitokat ostromolták? Vajon valóban békére vágynak ezek a jövevények? A király ugyyan kiadta a parancsait, de Ti, várgrófok fogtok végső döntést hozni, hogy ki maradhat, és kinek kell mennie.
 

Térjetek vissza a nyugati királyságba, és döntsetek a kívülállók sorsáról! Használjátok fel a királyi parancsokat, hogy befogadjátok vagy kisemmizzétek és elzavarjátok az új jövevényeket, valamint tervezzetek az új, folyamatosa képességeket biztosító kézirattáblákkal vagy az építkezés bónuszkártyáival. Színesíteni fogjátok a királyság kultúráját a kívülállókkal, vagy kizsákmányoljátok őket, hogy még tovább gyarapítsátok hatalmatok?
 

Ahogy kitárulnak a bőség kapui a királyságba igyekvők előtt, úgy vadonatúj szerepkörben találod magad. Nemcsak hogy életről-halálról dönthetsz a zarándokok esetében, de alaposan meg is kérheted az árát annak, hogy valamivel kegyesebb legyen az ítéleted.

Te készen állsz az új kihívásra?

Termékjellemző alapján keresnél?