Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén stratégiai társasjáték
A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén stratégiai társasjáték
49 990 Ft 
43 470 Ft
13

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén stratégiai társasjáték

Az Utazások Középföldén egy kizárólag kooperatív, fantasy és kaland társasjáték, 1-5 játékos számára. Te és a barátaid J.R.R. Tolkien A Gyűrűk Ura világa hősies karaktereinek szerepeit öltik magukra, akik Középföldét járják, hogy elvetemült ellenségekkel vívjanak csatákat, bátor döntéseket hozzanak, és harcba szálljanak a világot fenyegető gonoszsággal.
Lebilincselő kampányainak elágazó történetvezetésével, összetett mellékküldetéseivel, egyedi térkép generálási rendszerével és rendkívüli újrajátszhatóságával az Utazások Középföldén minden alkalommal újabb meglepetéseket tartogat. A játék egymással összefüggő forgatókönyveit végigjátszva össze kell dolgoznotok, hogy kibogozzátok a rejtélyek szálait, ellenségekkel küzdjetek, és egyre tovább göngyölítsétek a történetet, miközben igyekeztek védelmezni Középföldét a terjedő sötétséggel szemben.
Nagy kaland vár mindazokra, akik eléggé vakmerőek belevágni. Gyűjtsd hát magad köré barátaidat, rakjátok meg a batyuitokat, és próbáljatok szerencsét az Utazások Középföldén játékkal!
Szállítási idő
1-4 munkanap
Játékosszám
1 – 5 fő
Ideális játékosszám
2 fő
Játékidő
60 – 120 perc
Életkor
14
Javasolt Életkor
10
Összetettség
Haladó
Kategória
Stratégia
Mechanika
Kampány, Kooperatív, Moduláris tábla, Pakliépítés, Szerepjáték, Szupererők
Nyelvfüggőség
Függő
Rendelhető
49 990 Ft 
43 470 Ft
Kezdete: 2023.03.28   Vége: 2023.12.20
Kedvezmény 13
Megtakarítás 6 520 Ft
Részletek
Vágj bele saját kalandjaidba J.R.R. Tolkien ikonikus világában A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén segítségével, egy teljesen kooperatív, alkalmazással támogatott társasjáték egy-öt játékos számára! Harcoljatok gonosz ellenségekkel, hozzatok bátor döntéseket, és csapjatok le az országot fenyegető gonoszra - mindezt egy izgalmas kampány keretében, amely Középfölde mesés hegyein és völgyein keresztül vezet.

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén minden egyes játéka egy nagyobb kampány egyetlen kalandja. Felfedezed Középfölde hatalmas és dinamikus tájait, és a képességeidet használod, hogy túléld a veszélyekkel teli küldetések során felmerülő kihívásokat. Miközben te és hőstársaid felfedezitek a vadont, és megküzdötök az ellenetek felsorakozott sötét erőkkel, a játék kísérőalkalmazása kalauzol titeket, hogy felfedezzétek Középfölde fenyegető erdeit, csendes tisztásait és ősi csarnokait, miközben az ellenségeket is irányítjátok, akikkel találkoztok. Akár egyedül, akár közeli társaiddal az oldaladon bemerészkedsz a vadonba, megírhatod a saját legendádat Középfölde történelmében.

-leírás a kiadótól
Adatok
Cikkszám
GK-DEL34570