A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Fekete történetek társasjáték - Megtörtént esetek

Cikkszám: RS-MSEBSRCE

Kategória: Party társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 2~15 fő

Ideális játékosszám: 4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 20~20 perc

Életkor: 12

Javasolt életkor: 12

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Függő

Mechanika: Történetmesélés

  • Külső raktáron
3 289 Ft

Termékismertető

A Fekete történetekben kissé morbid, de a maguk módján humoros meséket találunk, amik csak arra várnak, hogy megismerjük őket! 

Egyedül a mesélő tudja a teljes történetet, mindenki más csak egy mondatot tud - ami a kiinduláshoz épp hogy elegendő segítség. A hallgatóság célja, hogy kikövetkeztessék a teljes sztorit, eldöntendő kérdések segítségével, amikre a mesélőnek őszintén, egy egyszerűen igennel vagy nemmel kell válaszolnia. Miután a hallgatók – a nyomozók – minden információt kikövetkeztettek, a mesélő összegzésként felolvassa a komplett esetet, és már lehet is folytatni a következőt a lehetséges 52 közül!

A Megtörtént esetek pakliban a történelem legfurcsább és legérdekesebb eseteit kell felderítened. Garázdálkodó sorozatgyilkosok, pszichopaták, rablók, szélhámosok és próféták történeteit ismerheted meg - úgyhogy kezdődhet is a nyomozás!

Figyelem! Bizonyos történetek egyesek számára felkavaróak lehetnek, így 18 év alatt mindenképpen javasolt felnőtt részvétele is!

Ne maradj ki Te sem a végtelen szórakozásból! Rendeld meg most a Fekete történetek - Megtörtént esetek logisztori rejtvényeket!

 

 

Termékjellemző alapján keresnél?