A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Fekete történetek 2 társasjáték

Cikkszám: RS-MSEBS2

Kategória: Party társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 2~15 fő

Ideális játékosszám: 4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 20~20 perc

Életkor: 12

Javasolt életkor: 12

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Függő

Mechanika: Történetmesélés

  • Külső raktáron
3 289 Ft

Termékismertető

A Fekete történetekben kissé morbid, de a maguk módján humoros meséket találunk, amik csak arra várnak, hogy megismerjük őket! 

Egyedül a mesélő tudja a teljes történetet, mindenki más csak egy mondatot tud - ami a kiinduláshoz épp hogy elegendő segítség. A hallgatóság célja, hogy kikövetkeztessék a teljes sztorit, eldöntendő kérdések segítségével, amikre a mesélőnek őszintén, egy egyszerűen igennel vagy nemmel kell válaszolnia. Miután a hallgatók – a nyomozók – minden információt kikövetkeztettek, a mesélő összegzésként felolvassa a komplett esetet, és már lehet is folytatni a következőt a lehetséges 52 közül!

A Fekete történetek első paklijában megtalálhattunk mindent, mi szemnek-szájnak ingere! Akadt benne számos kegyetlen gyilkosság, szerencsétlen balesetek, ravasz rablások, és jó pár ártatlan félreértés is… és ez még csak folytatódik.

Szeretnél egy kicsit „Youtube fail” videók és bűntudat nélkül nevetni mások szerencsétlenségén? Lepd meg magad a Fekete Történetek 2. részével és indulhat is a nyomozás! 

Emeld a nyomozást és a szórakozást a következő szintre a Fekete történetek 2. logisztori rejtvényekkel!

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Cortex 2 partijáték
4 990 Ft
Jógi Guru partijáték
4 490 Ft
Time's Up – Party kiadás
8 990 Ft
Ohh...igen?
8 990 Ft
Fekete történetek 13.
3 289 Ft
Fekete történetek: Gyilkos Spinék
3 289 Ft