A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Mesék titka társasjáték

Cikkszám: RG-rg00200

Kategória: Gyerek társasjáték

Szállítás: 1-2 munkanap


Játékosszám: 2~6 fő

Ideális játékosszám: 4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 30~60 perc

Életkor: 6

Javasolt életkor: 6

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Guríts/forgass és lépj!

  • Azonnali készleten
12 495 Ft

Termékismertető

Lépj be az Egyszervolt Holnemvolt birodalmába, ahol a mesék egy fényűző, üvegkristályból épült tündérkastélyban élnek, amelyet most sötétség borít. A "Mesék Titka" társasjáték egy varázslatos kalandra hív, ahol te lehetsz a hős, aki megmenti a mesék világát.

A történet színtere

A történet szerint egy reggel a hősök ráébredtek, hogy valaki bezárta a meséket a csillogó tündérkastélyba. A kulcs a folyóparton veszett el, ahol Tündérfalva határán, egy köves út végében a háromfejű sárkány őrködik. A hírt egy fürgelábú fehér nyuszi hozta, aki szerint a tündérek nyomokat hagytak, melyek egy kincsesládához vezetnek. Ez a láda rejti a kulcsot, ami a szabadságukhoz vezet.

Játék célja és menete

A játékosok feladata, hogy kövessék ezeket a nyomokat, megküzdjenek a varázslatokkal és akadályokkal, hogy megtalálják a kincsesláda tartalmát és kiszabadítsák a meséket. Az lesz a győztes, aki a legtöbbet szabadítja ki és így válik Tündérfalva új királyává.

Grafikai kivitelezés

A játék Lakatos István csodálatos illusztrációival kelt életre, amelyek lenyűgöző részletességgel ábrázolják a mesebeli világot, segítve a játékosokat abban, hogy teljes mértékben elmerüljenek az elbűvölő kalandban.

Miért érdemes játszani?

"Mesék Titka" kiváló társasjáték minden korosztály számára. Nemcsak szórakoztat, de fejleszti a logikai gondolkodást, a memóriát és a problémamegoldó képességeket. Ideális családi játékestekre, baráti összejövetelekre, ahol a játékosok együtt fáradozhatnak a mesés cél eléréséért.

Ajánlás

Ha szereted a fantáziadús kalandokat és nem riadsz vissza a kihívásoktól, a "Mesék Titka" társasjáték neked való. Válj hőssé, szabadítsd ki a meséket és hódítsd meg Tündérfalva trónját ebben a lenyűgöző társasjátékban!

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Difference Junior
3 490 Ft
Titkos kód mágneses társasjáték
2 489 Ft
Brainbox - Labdarúgás
6 990 Ft