A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

iKNOW Junior társasjáték

Cikkszám: RS-54462

Kategória: Gyerek társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 2-5 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 15-30 perc

Életkor: 5

Javasolt életkor: 5

Összetettség: Gyerek

Nyelvfüggőség: Függő

Mechanika: Fogadás/Blöff

  • Külső raktáron
8 689 Ft

Termékismertető

Az iKNOW Juniorral tényleg játék a tanulás! Legyen az rajzolós, feleletválasztós vagy betűformázós játék - a játékosok számára garantált a szórakozás. Ráadásul az iKNOW Junior olyan pedagógia szakértőkkel együttműködve készült, akik sok-sok éves tapasztalattal rendelkeznek a különböző korosztályú gyerekekkel való közös munkában.

Az iKNOW Juniorral való játék a felnőttek számára is nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy bátorítsák gyermekeiket a tanulásra - hiszen ez a játék arról szól, amit a játékosok megtehetnek, nem pedig arról, amit nem.

Ki kell nevezni egy játékvezetőt, aki majd a játékot fogja irányítani és a játékosoknak ad egy hagyományos vagy éppen egy képes feladatot. Sokféle feladat vár a gyerekekre, de azok minden kétséget kizárólag egytől-egyig izgalmasak, mozgalmasak, emellett pedig könnyed tanulást kínálnak!

 

Termékjellemző alapján keresnél?