A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

V-CUBE 2x2 versenykocka, fehér, lekerekített, matrica nélküli

Cikkszám: RS-00.0029

Kategória: Ördöglakat

Szállítás: 1-4 munkanap


  • Külső raktáron
4 590 Ft

Termékismertető

A V-Cube 2x2 a széria legkisebb darabja. Bár kevesebb lépésszámot biztosít méretéből fakadóan, ne becsüld alá ezt a kis kockát, a maga 3.7 millió lépésvariációjával bőven meg fogja dolgoztatni az agytekervényeidet! A minőségre pedig nem lehet kifogás, a jól bevált V-Cube gyártási technikával készült kockák jellemzőit hordozza magában: egyenletes tekerési metodika, gyorsancsendesengördülékenyenstrapabíró konstrukció, ami ellenálló a külső behatásokkal szemben, mégis apró súly.

Karbantartást nem igényel, nincs szükség rendszeres szétszedésreszilikonozásra, hogy újra gördülékenyen forogjon. A hagyományos kockák rajongói számára készült szabályos formájú, matricázott kocka is, de a legnépszerűbb fajta a 2x2-es szériában a lekerekített, színezett versenykocka. S
 

peciális kialakítása nem csak figyelemfelkeltő, kényelmesebben illeszkedik a tenyérbe, jobban kézre esik forgatás közben, és akiknek számít az időmérés, tizedmásodperceket tudnak nyerni a formával. A kocka színezetét pedig a műanyagba égetett festék garantálja, évek múlva sem fog lekopni, grátiszként pedig még csalni sem lehet vele a matricák átragasztásával!


Próbáld ki a luxusminőséget, és többé nem vágysz más fajtára!

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek