A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Sárkányok társasjáték

Cikkszám: RS-FGKITRS

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 2-6 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 10 perc

Életkor: 10

Javasolt életkor: 8

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Kooperatív

  • Külső raktáron
7 489 Ft

Termékismertető

Használd ki a szeles időt és mutassátok be a legjobb műsort!
 

Süt a nap, a tenger illata száll felétek, ráadásul a szél is megfelelő. Tökéletes alkalom egy sárkánybemutatóhoz, és a közönség már tűkön ülve várja a műsort! Azonban a szél bármikor megfordulhat, a látóhatáron sűrű, szürke fellegek gyülekeznek - sikerül befejezni időben a bemutatót?
 

A Sárkányok társasjátékban a játékosok összefognak, hogy fent tartsák a levegőben a szélsárkányokat. Felváltva játszanak ki különböző kártyákat, megfordítják a megfelelő homokórákat, majd új kártyát húznak ügyelve arra, hogy a homokórák egyike se fogyjon ki. Ha igazán egy hullámhosszon vagytok a barátaiddal, és minden kártyát kijátszottatok, akkor ti nyertek!


De mindig álljatok készen a viharra!
 

 

Játékmenet:

Bizonyosodjatok meg arról, hogy mindenki érti a szabályokat, mivel a játék során nem lesz lehetőségetek szünetet tartani!

A játék elején állítsátok talpra a fehér homokórát. Ekkor nézhetitek meg a kártyáitokat és kezdőjátékostól indulva mindenki felváltva játszik, körödben játssz ki egy lapot magad elé. Fordítsd meg a kijátszott kártya ikonjával megegyező homokórát. (Ha az oldalára van állítva, akkor állítsd talpra úgy hogy a homok felül legyen.) A köröd végén húzz egy kártyát a húzópakliból és a tőled balra ülő játékos következik.
 

A nagy finálé

Amikor a húzópakli kiürült, közeledtek a sárkányműsor végéhez. Itt az idő a nagy fináléra! Az összes kártyát ki kell játszanotok, de a homokórát nem fordíthatjátok meg! A műsor ezen a pontján korlátozott időtök lesz a maradék kártya kijátszására.
 

A játék vége
Ha kijátszottátok az összes kártyát, akkor mindenki nyert! De ha idő előtt egy vagy több homokóra is kifogyott, akkor ellenőrizzétek le a pontszámokat és próbálkozzatok újból. Ezt a műsor most nem volt olyan különleges.

A játék végén az alapján tudjátok meg, hogy a közönség mennyire élvezte a műsort, hogy összesen hány kártya maradt a húzópakliban és  a játékosok kezében.

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

A légi társaság társasjáték
10 989 Ft
Macskák szigete társasjáték
17 990 Ft
Felhőváros társasjáték
8 990 Ft
Modern art: a kártyajáték
7 490 Ft