A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Juharvölgy krónikája: Tavaszi karnevál

Cikkszám: RS-KTMAVARS

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 1-5 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 45-75 perc

Életkor: 8

Javasolt életkor: 10

Összetettség: Haladó

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Lapkontroll, Készletgyűjtés

  • Külső raktáron
13 989 Ft

Termékismertető

A tavasz megérkezett Juharvölgybe!
 

Ma van a tavasz első napja, Juharvölgy lakói pedig az évente megrendezett, tavaszköszöntő karneválra készülnek. Amíg a felnőttek a falut készítik elő, a gyermekek az erdőben kutakodnak a szükséges hozzávalók után, hogy káprázatosan sokszínű ünnepi meglepetéseket készítsenek. Gyűjtsd magad köré ügyes barátaidat és járjátok be Juharvölgy különböző útvonalait, készítsétek elő megfontoltan az egymással összhangban lévő meglepetéseket, és győződjetek meg róla, hogy mire beköszönt az alkony, minden készen áll az ünnepségre.
 

A játékban a célod, hogy a lehető legtöbb örömmel töltsd meg a fesztivált. Ezt meglepetések teljesítésével tudod elérni, amikért pontokat kapszt, főleg, ha megfelelően kombinálod a szórakoztató tevékenységeket, illetve figyelsz a bónuszpontokra. Minden teljesített meglepetést konkrét ünnepségre kell eljuttatnod, és minél inkább támogatod az adott ünnepséget, annál több ponthoz jutsz. Emellett pontokat szerezhetsz nagy baráti csapat verbuválásáért, készségfejlesztő tevékenységekért és megmaradó erőforrások felhalmozásáért. Sokféleképpen tehetitek a fesztivált igazán különlegessé.
 

 

A Tavaszi Karnevál társasjáték öt, órának nevezett fordulóból áll. A kezdőjátékossal kezdve a játék menete az óramutató járásával megegyező irányba halad. Amikor sorra kerülsz, akkor a köröd kezdetén játssz ki a kezedből egy barátot (vagy kószálást.) Ha a köröd kezdetén egyetlen kártyát sem tudsz kijátszani, passzolnod kell. Amikor passzolsz, már nem kerülsz sorra újra az adott fordulóban, és mikor mindenki passzol, a forduló véget ér.
 

körödben a következő lépéseket hajthatod végre:

  1. Játssz ki egy kártyát - általában egy barátot
  2. Utazás - Haladj az útvonalak mentén.
  3. Aktiváld a helyszínedet - Hajtsd végre a helyszíned akcióját.
  4. Készíts meglepetéseket - Költsd el az erőforrásokat

Egy forduló vége:

Ha az ötödik órának (fordulónak) is vége (a napság végén is naplapka áll), alkonyodik és a játék véget ér, következik a játék végi pontozás. Ha még nem az ötödik óránál jártok kövessétek az alábbi lépéseket, hogy lezárjátok az aktuális órát:

  1. Halad a nap
  2. A kártyakínálatok frissítése
  3. A saját barátok és tevékenységek frissítése
  4. Ki fog kószálni?
  5. A kukac tovább mászik


Játék végi pontozás:

Dobjátok el a készülő félben lévő meglepetéseiteket. Fordítsátok meg a zsebtáblátokat, ahol egy pontozósávot találtok, amin a figurátokat pontjelölőként használva összegezhetitek a pontjaitokat. Minden alkalommal, amikor túlhaladtok a pontozósáv végén, helyezzetek egy kockát a + 50 mezőre, a figurátokkal pedig induljatok el újra a sávon. A következők biztosíthatnak pontokat: meglepetések, barátok, tevékenységek, megmaradt erőforrások és az ünnepségek.
 

Miután mindnyájan összesítettétek az elért pontjaitokat, a legtöbb ponttal rendelkező játékos a győztes, ő töltötte meg az idei ünnepet a legtöbb örömmel. Döntetlen esetén minden érintett játékos ugyanúgy győztes, és ez még nagyobb boldogság, mint egyedül nyerni!

Töltsd meg boldogsággal a Tavaszi Karnevált! Gyűjtögess és ne csak erőforrásokat, alapanyagokat, hanem barátokat is!

 

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Sárkányok erdeje társasjáték
4 990 Ft
Dixit 8 - Harmóniák
6 490 Ft
Heat: Esőfutam kiegészítő
12 990 Ft
Piramídó társasjáték
13 490 Ft
Mesebeli birodalmak társasjáték
6 990 Ft