A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Fogadófoglaló társasjáték

Cikkszám: RS-HUOBRS

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 2-4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 30 perc

Életkor: 10

Javasolt életkor: 8

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Független

  • Raktáron
5 121 Ft5 690 Ft

Termékismertető

Biztosítsatok szállást a vendégeknek, a királyi lakomáról senki sem szeretne lemaradni. Döntsd el okosan, hogy melyik vendéged küldöd a vendégsereg végére és ki osonjon be a hátsó ajtón.
 

A játék elején mindenki vegye magához a választott színéhez tartozó paklit, keverje meg és helyezze képpel lefelé maga elé. Itt még eldönthetitek, hogy a pontozókártyák melyik oldalával játszotok.

Minden játékos számára könnyen elérhető helyre helyezzétek le a fogadókat, majd vegyetek kézbe 9-9 kártyát a vendégkártya paklitokból.
 

Játék menete:

A játék négy fordulóból áll és három fázisból áll.

  1. fázis: Játsszatok ki kártyákat - Óramutató járásával megegyező irányba haladva minden játékos lehelyez egy-egy vendéget képpel lefelé - sorban az utolsó vendég után kell lehelyezni.
  2. fázis: Ellenőrizzétek a foglalásokat - Fordítsátok az első fogadó bal és jobb oldalán lévő összes kártyát a vendéget ábrázoló oldalával felfelé. Hajtsátok végre a különleges foglalási képességeit és helyezzétek el a vendégeket. Vajon mindenki eltudtok szállásolni vagy valakit haza kell küldenetek?
  3. fázis: Készítsétek elő a következő fordulót - Fordítsatok minden fogadókártyát a másik oldalára. A következő játékos vegye magához a kezdőjátékos jelölőt. Mindenki vegyen magához öt-öt kártyát a vendágkártyapakliból és kezdődhet is a következő forduló!

A játék vége:
A játék a negyedik forduló után ér véget, minden játékos számolja össze a pontjait. 1-1 pont jár az elszállásolt vendégkártyákon látható minden érme után és adjátok hozzá a címerekért járó bónuszpontokat.


A legtöbb ponttal rendelkező játékos a nyertes. Egyenlőség esetén a legtöbb darab hárompontos kártyával rendelkező játékos a nyertes.

Vajon sikerül minden vendéget elszállásolni? Mindenkinek jut ágy? 

Egy igazán pörgős társasjáték a Fogadófoglaló, ahol a játékosok a fogadókban található ágyakért versenyeznek. Logikázz, használd ki a különleges képességeit a vendégeknek és figyelj a fogadó sajátosságára is.

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek