A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Cat Lady: Boldogságdoboz társasjáték kiegészítő

Cikkszám: RS-CLBOTRS

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 2~6 fő

Ideális játékosszám: 2 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 15~30 perc

Életkor: 8

Javasolt életkor: 8

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Nyílt draft, Készletgyűjtés

  • Külső raktáron
5 489 Ft

Termékismertető

Minden macskás tudja, hogy egy macska nem macska! Sosem lehet elég belőlük -  ahogyan a macskás játékokból sem. Ezért itt a lehetőség, hogy beszerezd a Cat Lady Boldogságdoboz kiegészítőjét!

Mit ad a játékhoz?

  • A dobozban találhattok különböző csemegéket, szőrös kis bajkeverőinket ugyanis a szokásos ételeik helyett akár csemegékkel is jóllakathatjuk: 1 csemege teljesen megtölti a bendőjét bármelyik cicónak. Ez igen jól hangzik, azonban ettől a szokásosnál is lustábbak lesznek, és elveszítik a különlegességüket, mind képesség, mind pontozás tekintetében, és csak 1 győzelmi pontot fognak érni a játék végén, ezért csak óvatosan azokkal a jutalomfalatokkal!
     
  • A Boldogságdoboz 6 fősre bővíti azon cicabarátok körét, akik egyszerre játékhoz ülhetnek. A játék menete nem változik, de most már még több ember ellen küzdened a "legnagyobb macskás" címért és koronáért. Próbálj ki új stratégiákat és taktikákat és mindig, mindig etesd meg a cicáidat! De nem muszáj a szomszédaitok ellen küzdeni, akár közös célokat is tűzhettek ki és igyekezhettek azt elérni. Sőt, akár egyedül is próbára teheted magadat a solo játékszabályoknak köszönhetően!

 

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Köszöntünk a Holdon társasjáték
13 490 Ft
Quixo Classic társasjáték
11 990 Ft
Macskák szigete társasjáték
17 990 Ft
Harmónia társasjáték
13 990 Ft
Draftosaurus társasjáték
8 989 Ft