A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Az Ezüst-tó kincse társasjáték szerencsekártya csomaggal

Cikkszám: RG-rg00045

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-2 munkanap


Játékosszám: 2~6 fő

Ideális játékosszám: 4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 60~90 perc

Életkor: 10

Javasolt életkor: 8

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Guríts/forgass és lépj!

  • Azonnali készleten
17 995 Ft

Termékismertető

Lépj be a vadnyugat poros és veszélyekkel teli világába az "Az Ezüst-tó Kincse" társasjátékkal, ahol a múlt század első felének bátor telepeseként, vadászként vagy bányászként próbálsz szerencsét a szerencselovagok, kalandvágyók és rablók között. A játékot a klasszikus nyugati történetek és Karl May regényei ihlették, így garantáltan magával ragadó kalandokban lesz részed!

Játékmenet és cél

A játék célja, hogy a játékosok átéljenek számos kalandot és veszélyt a vadnyugaton, miközben legalább ötször-hatszor végighaladnak a játéktábla kijelölt útvonalain. A játék során a játékosok próbálnak bányászati, halászati és vadászati területeket megszerezni, miközben a szerencse és a stratégia döntő szerepet játszanak. A játékban a fő cél, hogy megtalálják az Ezüst-tó kincsét rejtő mezőket, ahol aranyrögöket találhatnak. Vigyázat, az úton rablók is leselkednek, így a szerzett kincseket mindig veszély fenyegeti!

Szerencsekártyák

A játékélményt fokozza a "Szerencsekártya" csomag, amely váratlan fordulatokat és lehetőségeket biztosít a játékosoknak. Ezek a kártyák kritikus pillanatokban dönthetnek sorsokról, hozhatnak extra kihívásokat vagy segítséget nyújthatnak a bajban. Az, hogy mikor és milyen kártyát húzol, izgalmassá és kiszámíthatatlanná teszi minden egyes játékot.

A győzelem útja

A győztes az lesz, akinek a játék végére a legnagyobb vagyona van, amit a szerencsekártyák, a stratégiai döntések és a kalandok során gyűjtött kincsek határoznak meg. A játék során a játékosoknak nem csak a szerencséjüket, hanem ügyességüket és stratégiai gondolkodásukat is próbára teszi ez a kalandos társasjáték.

Kiknek ajánljuk?

Az Ezüst-tó Kincse társasjáték tökéletes választás azok számára, akik szeretik a történelmi kalandokat, az egyszerű stratégiai játékokat és az izgalmas fordulatokat. Kiváló családi és baráti összejövetelekre, ahol a játékosok együtt élhetik át a vadnyugati kalandok izgalmát. Állj készen arra, hogy felfedezd a vadnyugat rejtett kincseit és próbáld ki magad a történelem egyik legizgalmasabb korszakában!

Induljon a kaland! Fedezzétek fel együtt a vadnyugat rejtett kincseit, és éljétek át a történelmi kalandokat az Ezüst-tó Kincse társasjátékban!

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek